keskiviikko 27. lokakuuta 2010

On niin helppoo olla onnellinen.. ja tyytyy siihen mitä on.

Varsinkin, kun tajuaa, että ei olekkaan ihan mitä tahansa! Ystäväni saarnasta viime sunnuntailta jäi mieleen mm tämä mahtava juttu: Minussa on äärettömästi potentiaalia! Ja niin on sinussakin! Kaikkivaltias Jumala on luonut meidät! Jumala, joka on suunnitellut ja luonut kaiken mitä maa kantaa päällään. Tässä esimerkkejä kuvin:





Sama Jumala joka on luonut nuo ylväinä seisovat vuoret tai tuon vapaana juoksevan vesiputouksen, on luonut minut ja sinut!
Kuluneella viikolla luin lehdestä, että viimeisen kymmenen vuoden aikana sademetsistä on löytynyt n. 1200 uutta kasvi-ja eläinlajia.. Mutta montako kertaa tuo 1200 lajia maailmasta jo tunnetaan - Jumalalla on uskomaton mielikuvitus :D Tämän valossa uskalla uskoa, että olen kuin ääretön avaruus! Tai tuo tutkimaton sademetsä.. Olen täynnä asioita, joista en itse tiedä vielä mitään - ne vain odottavat löytäjäänsä! Jumalan avulla pystymme paljon enempään kuin mihin yksin luulemme kykenevämme. Jumalan kanssa me olemme paljon enemmän kuin osaamme itsestämme ajatella; Jumalan silmissä olen yhtä kaunis kuin tuo punaisena hehkuva taivas.

Sitä vaan.. että vähän siistiä :D

1 kommentti:

  1. Iloinen postaus! Sitä oli kiva lukea! Upeat kuvat ihania katsella. On totta, että on paljon sellaista mitä voi itselleen omistaa, saa elää rikkaudessa eikä köyhyydessä. Kiitos kun muistutit!

    VastaaPoista