tiistai 29. kesäkuuta 2010

Sinä olet tärkeä

Otsikoin tämänkin tekstin nimellä ”Sinä olet tärkeä”. Miksi? Koska haluan sinun ymmärtävän, että todella olet sitä. Et sen takia, että voitit joskus juoksukilpailun. Et sen takia, että olet hyvä piirtämään. Et sen takia, että olet mies tai nainen, hyvännäköinen, menestynyt töissäsi, hyvä perheen äiti tai suosittu ystävien keskuudessa. Et sen takia, että sinulla oli hyvä lapsuus, parhaat arvosanat ja koska pärjäät aina kaikessa yksin. Et sen takia, että olet kenties jotain aivan muuta. Olet tärkeä, koska olet. Kun kaikki leimat, kun kaikki verhot lasketaan päältäsi ja kaikki sinulle annetut nimikkeet laitetaan syrjään, jää vain yksi nimi: Jumalan lapsi. Jäät sinä. Sinä olet syntynyt Jumalasta, sinä olet syntynyt Hänen ajatuksissaan ja sinä olet saanut alkusi Hänen tahdostaan. Hän tuntee sinut läpikotaisin ja Hän tietää sinun aikeesi. Hänellä on ainutlaatuinen suunnitelma juuri sinun varallesi.
Minkälainen sinä olet? Ehkä olet ylpeä itsestäsi, ehkä luot arkana katseen maahan muiden seurassa. Kuka sinä olet? Et ole valintojesi summa. Aina tulee uusia valintoja ja jokainen valinta muuttaa sinua. Aina voi valita toisin.
Jeesus tuli maailmaan tehdäkseen meistä hänen opetuslapsiaan ja sisaruksiaan. Jeesus täytti velkamme jotta me saisimme riemuita, jotta me saisimme löytää tien Isän luo ja ottaa paikkamme Hänen rakkaina lapsinaan.
Miten sinä valitset tänään? Kuka sinä olet tänään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti