sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Paljastan pienen salaisuuden.. Salaisuuden siksi, että hyvin tiedän miten pöllöltä seuraava juttu kuulostaa joidenkin korvaan..:D

Salaisuuteni on se, että kun löydän sukalle sukkalaatikosta parin, mietin mielessäni että "kiitos, hyvä Jumala". :)
Tänään olin melko äksyllä päällä töihin lähtiessäni ja huono tuuleni johti jo ajatuksiani siihen suuntaan että "onko tässä elämässä ylipäätään mitään järkeä, kaikki ottaa vastaan".. mutta sitten löydän avaimet ja hiuspompulan ilman kumpaankin tyypillisesti liittyvää kämpän ympäri tonkimista. En voinut kun nauraa ja todeta että jaa, ei kaikki otakkaan vastaan. Jumala on hyvä. Vaikka välillä elämä ottaisikin päähän :) Todella ajattelen että tälläisillä pienillä asioilla Jumala välillä haluaa näyttää huolenpitoaan ja rakkauttaan meitä kohtaan:)

Välillä pelottaa suoraan sanottuna niin saakelisti, kun ei tiedä miten selviää huomisesta. Elämä itsensä kanssa tuntuu välillä varsinaiselta kiroukselta. Sitten tulee Jumala ja muistuttaa: sinä et ole yksin, minä olen sinun kanssasi, minä pidän sinusta huolen.

Haluan antaa kunnian elämässäni Jumalalle! Jumalalle haluan antaa kiitoksen siitä, että tänään saan ymmärtää miten arvokas elämä, kaikkine mutkineen, ylä- ja alamäkineen on. Elämään kuuluu kaikenlaiset tunteet: pelko, ilo, suru, toivo. Siihen kuuluu se että annan kunnian Jumalalle kun löydän yhdelle sukalle parin ja annan kunnian Jumalalle kun selviän vaikeudestani. Kaikki nämä, pienet ja isot asiat, ovat yhtälailla osa elämääni.

Tämän videon katsomiseen liittyy vaara että saattaa hymyillä vahingossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti